Referat: Skiljebo SK - IFK Aspudden-Tellus

Varmt redan vid 830 tiden, men vi har Resorb/vatten/hinkar osv, så vi ska nog klara den biten.

Coach gör ett misstag, som förmodligen avgör att vi förlorar: Jag tog fel bänk!
Vi var hemmalag, men jag tog bortabänken! ... surt...

Nåja Aspudden och vi är väldigt lika oss med högpress och snabba forwards.
Nu var det oturen som fällde oss .... eh.... Andersson som gjorde att deras #9 kom helt fri och satte 1-0.
Minuten senare så fick vi hörna, och Olle "nu j-lar blir det poäng" skruvade in den!
Vi blir lite övermodiga, spelvändning och en perfekt djupledsboll förbi Vilmer och deras forward lyckas hålla undan och sätter 2-1.
Men "poängmaskinen" Olle var inte klar denna morgon, utan återigen en snygg långboll från Groopen lite enkelt väggspel med Rodi som helt (alltså HELT) fri rullar in 2-2.

Andra halvlek, och de får en enkel frispar en bit in på vår planhalva (killar: ta ner händerna i närkamperna, inget greppande eller puttande!"), laget tittar boll, och frisparken blir perfekt mot botre stolpen där en av deras omarkerat kunde sätta 3-2.

Därefter blir det en massiv press från oss, de får en utvisad efter "väl valda ord till domaren" men denna match så ville det sig inte.